Parcours – VathorstRun

Parcours

De Yokogawa VathorstRun start in Hooglanderveen en kent een zeer divers parcours met doorkomsten door het hart van de wijk Vathorst en de rustige buitengebieden.

Algemene parcours informatie

Makelaardij de Parel 10 kilometer: 1x 10 KM
Helder in Huizen 5 kilometer: 2 x 2,5 KM
We starten deze editie vanaf het Disselplein in Hooglanderveen. Loop je de 5 kilometer? Dan loop je 2 keer de ronde van 2,5 km. De afstanden van de Optiek Verkerk KidsRuns zijn 1.1 kilometer, 2,5 kilometer en 350 meter voor de allerkleinste.

Bereikbaarheid

Het start- en finishgebied ligt ongeveer 10 minuten lopen van Station Amersfoort Vathorst. Zie voor meer informatie www.ns.nl en kies voor het NS station Amersfoort Vathorst. Kom je met de auto? Parkeren is in de wijken rondom de start/finish mogelijk. We adviseren iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen.

10 kilometer Stater Walk4ALS

Nieuw in 2022: de Stater Walk4ALS 10 kilometer.
Net als voorgaande jaren is Stichting ALS Nederland het verbonden goede doel aan de VathorstRun. Met de VathorstRun kun je een actie starten en lever je een mooie bijdrage aan onderzoek en behandeling naar deze ziekte. Ga voor meer informatie naar de pagina over dit goede doel.
Het parcours van de 10 kilometer Stater Walk4ALS loopt door de kernen van Vathorst en Hooglanderveen. Via de Nijkerkerweg passeer je landgoed Hoevelaken en brengt je via Holkerveen weer terug in Vathorst.
Bekijk hier het parcours

De Yokogawa VathorstRun wordt mede mogelijk gemaakt door o.a.